header pip

În mediul de afaceri actual, accesul la informații critice este un avantaj competitiv. Înregistrările dumneavoastră reprezintă planul afacerii pe care o dezvoltați și au valoare operațională, financiară și juridică. Ele reprezintă, de asemenea, riscuri, costuri și probleme legate de gestionare. Apare o nouă responsabilitate odată cu creșterea costurilor de spații de birouri, a forței de muncă și a cheltuielilor administrative, precum și cu schimbarea climatului legal de astăzi.

Prin trimiterea documentelor la o arhivă specializată, puteți obține beneficii semnificative în domeniile de utilizare a resurselor, controlul informațiilor și eficiența costurilor.
La începutul anului 2015, societatea administrator S.C. Ploiești Industrial Parc S.A. a pus în funcțiune Cladirea Depozit – Arhivă. Spațiul este destinat depozitării și conservării documentelor de arhivă, cu asigurarea condițiilor necesare pentru protecția lor față de acțiunea agenților de deteriorare: praf, variații de temperatură și umiditate, pericol de incendiu sau infiltrații de apă.
Arhiva noastră oferă servicii de gestionare a documentelor într-un mediu securizat și asistență clienților săi în externalizarea înregistrărilor de afaceri. Documentele dumneavoastră vor fi indexate și urmărite, de-a lungul întregului ciclu de viață, după coduri de bare unice. Acest lucru ne permite să stocăm, să localizăm și să actualizăm cu ușurință aceste documente.

Serviciile noastre cuprind atât operatiuni care se execută o singură dată, precum inițializarea informatică a cutiei, cât și operațiuni permanente (depozitarea și păstrarea cutiilor). De asemenea la solicitarea dumneavoastră, pentru documentele prelucrate, putem asigura servicii precum: extragerea din arhivă cutie/dosar/document, copiere document, scanarea documentului și transmiterea pe e-mail, retragerea definitivă din arhivă a cutiilor/documentelor, inchiriere camera studiu.

Transportul documentelor pana în spațiul de arhivare este gratuit. Documentele prelucrate vor fi depozitate în cutii de dimensiunea 400 x 335 x 300 mm (echivalent a cca. 0,35 ml), ce pot fi sigilate sau nu, la solicitarea beneficiarului, în funcție de nivelul de confidențialitate.

Puteți fi sigur că documentele dumneavoastră vor fi în siguranță!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.